28
Jan
-
Előkészület
-
Főzés
-
Kész
-
személyre
Összetevők
Hozzávalók:
- 50 dkg hátszín
- 2 tk dijoni mustár
- 1 tk erős (pl. a Chili Hungária Manufaktúra termékeiből) - opcionális
- 1 tojás sárgája
- 8 szem kapribogyó (felaprítva)
- 1 kis darab savanyú uborka (felaprítva) - opcionális
- 2 ek aprított lilahagyma
- 2 tk Worcestershire szósz
- só, bors
Elkészítés
Az egész apróra vágott húst bekeverem a fűszerekkel, legvégül a tojás sárgáját adom hozzá. Általában pirítóssal kínálják, ahogy én is, de tökéletes alternatíva a pirított pita (gm diétában bármilyen pirított gm kenyér vagy pékárú mesés hozzá). Mi több, kicsit meg is vajaztuk, de ez már a mi dilink volt.
szerző: Heni süt Neked
Lábjegyzet
-
A szakács megjegyzése:
-
A szerkesztő megjegyzése: